Kuraci

Over kuraci

Kuraci Pharma is een jong bedrijf opgericht door apothekers, voor apothekers. Door jarenlange ervaring in alle facetten van de farmaceutische wereld, van dossier registratie en kwaliteitszorg, tot publieke apotheek in verschillende Europese landen hebben we een duidelijke visie op wat er leeft in de markt. Steunend op een groot netwerk binnen de industrie, distributie en officina apothekers, kunnen we op snelle en flexibele wijze nieuwe producten ontwikkelen.

Onze missie is kwaliteitsproducten te ontwikkelen, sierlijk in hun eenvoud, die een echte meerwaarde bieden voor de patiënt en apotheker. Kuraci Pharma staat garant voor een no-nonsense aanpak over de gehele lijn. Of het nu gaat om onze producten of de contacten met de verschillende betrokken partijen, met onze directe stijl gaan we altijd voor de oplossingen.

Producten

Kuraci Pharma streeft naar de ontwikkeling van eenvoudige, doch effectieve formules. We hebben verschillende producten, in verschillende ontwikkelingsstadia.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier.

Aphtokur
Transkur
Nasakur
Elastea
Skabio
Kiwikur
Eye cleaner
Auri cleaner
Auri care
PEA-derm 50
PEA-derm 150
PEA-derm crème
PEA-San 50
PEA-San 150
PEA-San crème

Samenwerken

Kuraci Pharma is als startend bedrijf steeds op zoek naar partners om via in-licensing en co-development de portfolio uit te breiden met sterke producten met unieke eigenschappen die een meerwaarde bieden voor de patient. Tevens staan we open voor out-licensing van de producten die Kuraci Pharma reeds op de markt heeft. Samen gaan we voor bestendige groei.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier.

Kelo
Pharma Chemicals
Fairmed
Alfasan Diergeneesmiddelen
Northumbria Pharma
Quercus Labo

contact